A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ Betegbiztonsági Tanszéki Csoportjának munkatársai  ajánlásokat készítenek a COVID- 19 járvánnyal kapcsolatban, amelyeket közzétesznek a NEVES Fórum honlapján is. Látogasson el a portálra, tudjon meg minél többet a COVID-19 járványról.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a következő NEVES Fórum időpontja bizonytalan. A jelenlegi időszak a sok szakmai kihívás mellett számtalan dolgozói-, ésezzel együtt betegbiztonsági kockázatot is rejt, melyek kezelésével kapcsolatbanigyekszünk támogatást nyújtani az ellátó intézmények számára.

Vállaljuk, hogy folyamatosan figyeljük és rendszerezzük a járvánnyal összefüggő intézményiszintű menedzselési feladatok nemzetközi szakirodalmát, és gyűjtjük a kapcsolódó hazaiajánlásokat és tapasztalatokat. A lényeget kiemelve adjuk át a gyakorlati ismereteket, mindenkiszámára könnyen érthetően és elérhetően. Megosztjuk a tudásunkat, hogy több idő maradjona gyógyításra!

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ Betegbiztonsági Tanszéki Csoportjának munkatársai által készített ajánlásokat közzétesszük a NEVES Fórum honlapján is.

Nagy örömmel vennénk az anyagok kapcsán megfogalmazott észrevételeket, véleményeket.

Kérjük, amennyiben munkahelyén olyan, a COVID-19 járvány idején felmerültmenedzsmenti vagy betegbiztonsági problémával találkozik, mellyel kapcsolatbanmegoldást keres, írjon nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és mi igyekszünksegítséget nyújtani a kapcsolódó szakirodalmak áttekintésével, munkatársaink gyakorlatitapasztalatainak felhasználásával készülő ajánlásainkkal.

Ha munkahelyén kitaláltak egy jó megoldást valamely problémára, ami más számára ishasznos útmutatásul szolgálhat, kérjük, írja meg nekünk, és mi segítünk abban, hogy ezek a jóötletek másokhoz is eljuthassanak!

Mi így segítünk, hogy segíthessenek!

Az ajánlások az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 jelű, az "Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejelesztése" című projekt támogatásával készülnek.

 

pojekt logo

Készült az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001
„Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése”
kiemelt projekt keretében.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

facebooktwitterrss

sz2020 also infoblokk