A projektünk végrehajtásának utolsó szakaszában a legfontosabb feladat, hogy az elkészült eredményeinket eljuttassuk a célcsoportokhoz, és elősegítsük a hasznosulásukat. Mert mindannyiunk érdeke az, hogy az eredményeinket ország-világ megismerje, és hogy ezek által végül a projekt alapvető, eredeti céljai teljesüljenek.

Másképp kell kommunikálni a döntéshozókkal, másképp a szakmával és másképp a lakossággal. Ezt elméletben tudjuk, de tesszük-e, és ha igen, elég jól csináljuk-e? Milyen új módszerek és lehetőségek vannak az egyes célcsoportok elérésére, meggyőzésére?  Hogyan tudnánk hatékonyabban kommunikálni a döntéshozókkal? Mire figyeljünk, mit tartsunk szem előtt? Vannak-e jógyakorlatok, melyek megoszthatók, átvehetők? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kerestük a válaszokat és osztottuk meg egymással a tapasztalatokat a február 11-én a projekt munkatársainak és a konzorciumi partnereknek megrendezett workshopon. 

 

Program

Dr. Oroszi Beatrix –Hány nyelven kell(ene) tudnia jelenleg egy projektben dolgozó szakembernek ahhoz, hogy eredményes legyen a szakmai anyagok disszeminációjában?  

Dr. Belicza Éva – Szeretnénk változás elérni, de hogyan kezdjünk neki? 

Dr. Dózsa Katalin – A szakmai kommunikáció sarokpontjai – hogyan győzzük meg az egészségügyi szakembereket?

Mózes Zsuzsanna – Hogyan számoljuk el és le a mondatokat?

Gál Veronika – A szavak ereje

Kérdések és válaszok

 

A rendezvényen elhangzott előadások, gyakorlati példákkal bemutatott jó gyakorlatok szabadon letölthetők és felhasználhatók. 

pojekt logo

Készült az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001
„Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése”
kiemelt projekt keretében.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

facebooktwitterrss

sz2020 also infoblokk