sz2020

Bejelentkezés
Kérem várjon, belépési adatok ellenőrzése ...
Nem felhasználó még? Regisztráció
×
Slide item 1
Kisgyermekek érdekében

Széleskörű nemzetközi tudományos bizonyítékok és hazai tapasztalatok szerint hatásosnak bizonyult szolgáltatások.

Slide item 2
Fiatalok neveléséhez

Módszertani támogatást nyújt az egészségfejlesztés minőségének javításához. az egészségfejlesztésben érdekelt, illetve a szolgáltatások megvalósításába bevont, különböző ágazatokban dolgozóknak.

Slide item 3
Felnőttek segítségére

Olyan módszertant kínálat, amely segítségével egységes szempontok és elvek szerint tervezhetők az egészségfejlesztési szolgáltatások.

Slide item 4
Idősek támogatásához

A szolgáltatások tervezése és kivitelezése során az egyéni és közösségi beavatkozások összehangoltan, egymásra támaszkodva történhetnek.

Ajánlott szolgáltatás
"Bántalmazás és bullying megelőzése gyerek- és fiatalkorban: "Chicoca fája" prevenciós program a gyermekek szexuális zaklatásának megelőzésére "

Az egészségfejlesztés során azon dolgozunk, hogy a közösségeknek és az egyéneknek megtanítsuk, hogy hogyan alakítsák ki az egészséghez szükséges fizikai és társas környezetet, valamint hogyan sajátítsák el az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen ismereteket és készségeket. A Szolgáltatáskatalógus ehhez a munkához kíván egységes módszertani alapokon nyugvó támogatást nyújtani a helyi egészségfejlesztési munkában résztvevő szereplőknek.

A Szolgáltatáskatalógus oldalain egyszerű, kereshető formában juthat el az egészségfejlesztési szakmai tartalmakhoz, valamint a hatékony megvalósításukhoz nélkülözhetetlen háttértevékenységek bemutatásához. A Szolgáltatáskatalógus a legnagyobb egészségnyereséget ígérő területeken, bizonyítottan hatásos beavatkozások bemutatásával nyújt támogatást a tervezéstől a megvalósításig.

Javasoljuk, hogy a Szolgáltatáskatalógus használata előtt tekintse át a Szolgáltatáskatalógus létrejöttének hátterét, használati útmutatóját vagy tájékozódjon a GYIK-ben.

Találja meg a helyi egészségtervhez leginkább illeszkedő szolgáltatáscsomagot és alkalmazza a bemutatott jó gyakorlatokat!

Eredményes keresést és sikeres helyi egészségfejlesztés kívánunk!