Az egészségfejlesztés során azon dolgozunk, hogy a közösségeknek és az egyéneknek megtanítsuk, hogy hogyan alakítsák ki az egészséghez szükséges fizikai és társas környezetet, valamint hogyan sajátítsák el az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen ismereteket és készségeket. A Szolgáltatáskatalógus ehhez a munkához kíván egységes módszertani alapokon nyugvó támogatást nyújtani a helyi egészségfejlesztési munkában résztvevő szereplőknek.

A Szolgáltatáskatalógus oldalain egyszerű, kereshető formában juthat el az egészségfejlesztési szakmai tartalmakhoz, valamint a hatékony megvalósításukhoz nélkülözhetetlen háttértevékenységek bemutatásához. A Szolgáltatáskatalógus a legnagyobb egészségnyereséget ígérő területeken, bizonyítottan hatásos beavatkozások bemutatásával nyújt támogatást a tervezéstől a megvalósításig.

Javasoljuk, hogy a Szolgáltatáskatalógus használata előtt tekintse át a Szolgáltatáskatalógus létrejöttének hátterét, használati útmutatóját vagy tájékozódjon a GYIK-ben.

Találja meg a helyi egészségtervhez leginkább illeszkedő szolgáltatáscsomagot és alkalmazza a bemutatott jó gyakorlatokat!

Eredményes keresést és sikeres helyi egészségfejlesztés kívánunk!