Az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 jelű, az „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” című projekt „D” jelű alprojektje kiemelten foglalkozik a biztonságosabb műtéti ellátással.

A projekt keretében módszertani útmutatóval, az egészségügyi ellátás során alkalmazható „jógyakorlatokkal”, oki kutatással és a fejlesztést segítő ajánlásokkal kívánjuk támogatni a hazai ellátóintézményeket. Mindezek hozzájárulhatnak a betegellátás biztonságának fejlesztéséhez, a műtők kihasználtságának hatékonyabb szervezéséhez, a műtői beosztás jobb tervezhetőségéhez, a tervezett műtétek elmaradásának hátterében álló okok felszámolásához és ezeken keresztül is a várólisták hosszának csökkenéséhez.

A téma aktualitásához hozzájárul, hogy a várólisták csökkentésének érdekében szigorodó szabályozások várhatóak a közeljövőben.

A soron következő NEVES Fórumon a műtéti ellátás ezen témaköreit járjuk körbe előadóinkkal. Az elméleti előadások mellett a gyakorlatban zajló fejlesztések tapasztalataival és eredményeivel is megismerkedhetnek a Fórum résztvevői.

A részvétel ingyenes.
Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken jelezze:
Regisztráció

Időpont:
2019. április 11. 13.30-16.00

Helyszín:
Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) 1139 Budapest, Váci út 73/A.

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ:
+36 1 488 7612
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://info.nevesforum.hu/

Attachments:
Download this file (NEVES49 hirdető.pdf)NEVES49 hirdető.pdf[ ]

pojekt logo

Készült az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001
„Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése”
kiemelt projekt keretében.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

facebooktwitterrss

sz2020 also infoblokk