Ez év június 6-án immár 50. alkalommal ül össze a NEVES Fórum. A rendezvény egyrészt lehetőséget teremt arra, hogy a betegbiztonsággal foglalkozó egészségügyi szakemberek értékeljék az elmúlt 10 év erőfeszítéseit, másrészt kiváló alkalom az ünneplésre is.

A NEVES Fórum létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, hisz a WHO 2018-ban közzétett adatai szerint a nemkívánatos események világviszonylatban a 14. helyet foglalják el a betegségterhek sorában mind a morbiditás, mind a mortalitás tekintetében. Költségvonzata jelentős, az OECD 2017-es elemzése szerint a következmények kezelése az egészségügyi kiadások 2,5%-át teszi ki. A probléma jelentősége és megelőzési lehetőségei miatt a betegbiztonság kérdéskörét egyre többször a sürgető népegészségügyi kérdések közé sorolják.

Honnan indultunk, hol tartunk jelenleg? Milyen eredményeket értek el a NEVES Program segítségével a különféle szakmai műhelyek? Kinek, mit jelent a NEVES Fórum? Kik azok, akik a legtöbbet tették a betegbiztonság fejlesztése érdekében? – a NEVES Fórum jubileumi rendezvényén a múlt tapasztalatainak megosztására és a jövő feladatainak felvázolására is lehetőség nyílik.

A részvétel ingyenes.

A férőhelyek korlátozott száma miatt kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken jelezze:

https://www.surveymonkey.com/r/nevesforum

Legyen a vendégünk, ünnepeljen velünk!

Időpont:
2019. június 6. 13.30-17.00

Helyszín:
Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK)
1139 Budapest, Váci út 73/A.

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ:
+36 1 488 7612
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://info.nevesforum.hu

Attachments:
Download this file (NEVES 50 hirdető.pdf)NEVES 50 hirdető.pdf[ ]

pojekt logo

Készült az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001
„Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése”
kiemelt projekt keretében.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

facebooktwitterrss

sz2020 also infoblokk