Az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 jelű, az „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” című projekt „D” jelű alprojektjének kiemelt célja a szervezeti kultúra fejlesztése a betegbiztonság növelése érdekében.

A szervezeti kultúrának nagyon fontos része a teammunka, mely az egészségügyi ellátás nyújtása során nélkülözhetetlen. A team összeállítása, munkájuk megszervezése, a teamtagok közti kommunikáció, a feladatmegosztás, stb. mind fontos tényezői az eredményes ellátásnak. A teamek működését sok tényező nehezíti, de léteznek jól bevált megoldások is, melyeket érdemes megismerni és akár a helyi környezetre adaptálva bevezetni.

A csapatmunka javítását célzó intézkedések jelentős fejlődést idézhetnek elő a betegellátás biztonságában.

A soron következő NEVES Fórumon a teammunka ezen témaköreit járjuk körbe előadóinkkal. Az elméleti előadások mellett a gyakorlatban megvalósított fejlesztések tapasztalataival és eredményeivel is megismerkedhetnek a Fórum résztvevői.

A részvétel ingyenes.
A férőhelyek korlátozott száma miatt kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken jelezze:
https://www.surveymonkey.com/r/nevesforumreg

Időpont: 2019. november 28. 13.30-16.00

Helyszín: Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) 1139 Budapest, Váci út 73/A.

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja a NEVES Program szakmai koordinátoraként kiemelt céljának tekinti a betegbiztonság javítását. Ennek jegyében indítottuk útjára Betegbiztonsági Fórumunkat, amely egy-egy kiemelt terület megvitatását teszi lehetővé minőségüggyel foglalkozó szakemberek, orvosok, szakdolgozók, döntéshozók részvételével.

Moderátorok: Dr. Belicza Éva, Dr. Lám Judit

További információ: +36 1 488 7612 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. http://info.nevesforum.hu/

Attachments:
Download this file (NEVES51 hirdető.pdf)MEGHÍVÓ[ ]

pojekt logo

Készült az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001
„Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése”
kiemelt projekt keretében.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

facebooktwitterrss

sz2020 also infoblokk