Időpont: 2019. április 3.
Helyszín: Nemzeti Népegészségügyi Központ, 1097 Budapest Albert Flórián u. 2-6. (Bejárat a Nagyvárad tér felől) Fodor Terem
Kezdés: 10 óra (9 órától regisztráció)

A helyszín korlátozott befogadó képességű, ezért az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. A résztvevők listájának összeállítása jelentkezési sorrendben történik, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát minél előbb jelezze.

PROGRAM LETÖLTÉSE

 

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük érdeklődését az Iskolai Egészségfejlesztési Modellprogram konferenciánk iránt! Tájékoztatjuk, hogy a rendezvény létszámkerete betelt, ezért a jelentkezéseket csak várólistára tudjuk rögzíteni.
A várólistára való regisztrációhoz kérjük, küldje el a következő adatokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre: név, iskola/intézmény, e-mail cím, telefonszám. A várólistán lévő érdeklődőket folyamatosan tájékoztatjuk a helyek felszabadulásáról és egyeztetés után a regisztráció sikerességéről, ezért kérjük továbbra is tartsa fenn naptárában az időpontot a rendezvény számára.

Üdvözlettel,
az Iskolai Egészségfejlesztési Modellprogram csapata

pojekt logo

Készült az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001
„Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése”
kiemelt projekt keretében.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

facebooktwitterrss

sz2020 also infoblokk