Események

Szabadon választható minősített pontszerző blended e- learning képzést indítunk védőnők és az alapellátásban dolgozó szakemberek számára!

A mentális egészség fejlesztéséért felelős munkacsoport egyik feladata, hogy a lelki nehézségekkel küzdők szakszerű támogatást kaphassanak, megfelelően képzett szakamberektől. Ehhez a támogatáshoz kínálunk képzéseket, hogy a nehézségekkel küzdők hozzájuthassanak a megfelelő információkhoz.

A teljes körű iskolai egészségfejlesztés jobb egészséget eredményez, miközben növeli a tanulás eredményességét, csökkenti a lemorzsolódást, segít a szenvedélybetegségek megelőzésében, javítja az alkalmazkodókészséget, a stresszkezelést, illetve a problémamegoldást. A teljes körű iskolai egészségfejlesztés megvalósítása népegészségügyi, pedagógiai és össztársadalmi feladat – mondta el az országos tisztifőorvos szerdán Budapesten.

Időpont: 2019. április 3.
Helyszín: Nemzeti Népegészségügyi Központ, 1097 Budapest Albert Flórián u. 2-6. (Bejárat a Nagyvárad tér felől) Fodor Terem
Kezdés: 10 óra (9 órától regisztráció)

A helyszín korlátozott befogadó képességű, ezért az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. A résztvevők listájának összeállítása jelentkezési sorrendben történik, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát minél előbb jelezze.

PROGRAM LETÖLTÉSE

 

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük érdeklődését az Iskolai Egészségfejlesztési Modellprogram konferenciánk iránt! Tájékoztatjuk, hogy a rendezvény létszámkerete betelt, ezért a jelentkezéseket csak várólistára tudjuk rögzíteni.
A várólistára való regisztrációhoz kérjük, küldje el a következő adatokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre: név, iskola/intézmény, e-mail cím, telefonszám. A várólistán lévő érdeklődőket folyamatosan tájékoztatjuk a helyek felszabadulásáról és egyeztetés után a regisztráció sikerességéről, ezért kérjük továbbra is tartsa fenn naptárában az időpontot a rendezvény számára.

Üdvözlettel,
az Iskolai Egészségfejlesztési Modellprogram csapata

Időpont: 2019. február 5. (kedd)
Helyszín: Nemzeti Népegészségügyi Központ - Fodor Terem (1097 Budapest, Nagyvárad tér 2.)

Az Országos Közegészségügyi Intézet EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” elnevezésű kiemelt projektje az „Egészségtudatosság fejlesztése a koragyermekkorban (családtervezéstől a gyermek 6 éves koráig)” munkacsoport keretében „Kutatás, elemzés a koraszülöttség okainak feltárására” elnevezésű részfeladat megvalósításához kutatást tervez Somogy, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben és Budapest  X.kerületében. A kutatás megkezdésének első lépéseként felkészítő képzést szerveztünk valamennyi védőnőnek. A képzésre meghívtuk a témában érintett megyei szakmai vezetőket is.

pojekt logo

Készült az EFOP-1.8.0-VEKOP-17-2017-00001
„Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése”
kiemelt projekt keretében.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

facebooktwitterrss

sz2020 also infoblokk